mcone1 1 Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 żeby u nas była taka ciepła zima ze śniegiem to może i dziewczyny by nie szukały kurtek na stok ja te http://www.joemonster.org/filmy/41841/Cieply_dzien_w_Szeregeszu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klau'di 0 Napisano 9 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 fajny stok nie ma co, ale ja bym sie tak nie ubrała za nic w świecie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Ja juz to widziałem zresztą sam miałęm okazje jechac w samych bokserkach we Włoszech (niestety zjechali bezemnie i sam nie zdążyłęm;/) ale nastepnym razem na pewno nie przegapie;p Klaudia czasem cie nie rozumiemXD Na mój gust same plusy;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klau'di 0 Napisano 9 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 hehe no widzisz, każdy z nas ma inne gusty:D jakby mój facet tak zjechał to byłoby dla mnie duuuuże widowisko, a tak to nie ma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi