Dexter 0 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Witam Co sądzicie o desce Flow Drifter ? zamierzam, ją kupić w przyszłym tygodniu wszystko już jest oprócz deseczki. Pozdrawiam http://www.flowshop.pl/deski-snowboardowe-flow-meskie-drifter Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Decha ok, ale słaby ten rabacik na tegoroczną deskę. W tej cenie znajdziesz coś znacznie bardziej zajawkowego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dexter 0 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Na deche mam dobry rabacik w sklepie w Krakowie, także o to się nie martwię. Chodzi mi o opinie ludzi którzy mieli okazje jeździć na drifterze. OPINIE Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 W Krakowie to idź do 3style. Doradzą Ci na pewno coś lepszego niż Flow - np. Voelkl czy Arbor. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dexter 0 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 A to co FLOW jest jaki ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Przeciętny. Szczególnie wiązania te z niskiej i średniej półki na prawdę słabo wykonane według mnie i materiały niewyszukane. Chyba dużo nie tracisz robiąc wycieczkę do sklepu, o którym Ci wspomniałem. Jeśli Morgan będzie na miejscu, to Ci wytłumaczy co i jak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
catcat 0 Napisano 17 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 za ile kupiłeś ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi