Suchy 1 Napisano 6 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2012 Jak w temacie? Które się lepiej sprawdzają? Mam w planach kupić jeszcze coś na oczy i przyznam że bardziej skłaniam się ku okularom, ale jestem ciekaw opinii doświadczonych deskarzy... pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 6 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2012 ja jestem za goglami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zioom31 0 Napisano 6 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2012 Ja również :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 6 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2012 W okularach chcąc nie chcąc zawsze odczuwałem pęd powietrza (nie zależnie od okularów) no i przy wywrotce śnieg dostawał się pod nie i jakoś mi to nie pasowało gogle mają chyba lepsze zastosowanie na toku:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ghost41 0 Napisano 6 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2012 zdecydowanie gogle !! okulary to badziew Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kudlaty15 0 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 gogle !! a okulary to do lansowania się po krupówkach :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Kask z szyba ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Ja mam okulary sportowe z możliwością założenia gumki lub zauszników i całkiem fajnie się to sprawdza i jest wielofunkcyjne z tym że niestety zdarza się że zachodzą mgłą zwłaszcza przy czekaniu w kolejce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emejziNG~ 0 Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Ja mam okulary sportowe z możliwością założenia gumki lub zauszników i całkiem fajnie się to sprawdza i jest wielofunkcyjne z tym że niestety zdarza się że zachodzą mgłą zwłaszcza przy czekaniu w kolejce to na pewno nie to co gogle, w najmniejszym stopniu. pożyczylem raz od kumpla zeby zobaczyc jak sie sprawuja. tragedia. po jakims czasie od mrozu ( -15 ) ciezko mi sie ruszalo powiekami ;| Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naglik 0 Napisano 17 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 mnie oczy od wiatru łzawiły i zamarzały:) polecam gogle bez 2 zdań Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi