Rhistell 0 Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2012 Siema. Czy byłby ktoś chętny na wyjazd piątek po południu do niedzieli wieczorem do zieleńca albo czarnej góry (albo gdziekolwiek, gdzie dojadę pociągiem z Opola )? Samemu słabo się jeździ, a tym bardziej słabo zaczyna się samemu w parku. Sprawdzałem noclegi w zieleńcu i ceny zaczynają się od 50zł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 5 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2012 no ja bym chętnie pojechał ale z 3miasta niestety pociągiem musiałbym pewnie wystartować w czwartek bo znając cudowne PKP na południe z sopotu będzie się jechać przez suwałki xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhistell 0 Napisano 6 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2012 Gdybyś pojechał to masz o 4 rano w piątek bezpośredni do Wrocławia i byłbyś tam 2 godz wcześniej niż ja. Stamtąd jest pociąg do zieleńca, w który wsiadamy razem. 17 z czymś na miejscu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 6 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2012 i caly dzien psu w D***... w poniedziałek mam prace więc w niedziele musiałbym wracać cały dzień co z tyrustycznego punktu widzenia mija się z celem (więcej czasu spędzasz na dojazdach niż na samym pobycie) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 i te koszty pewnie z 150plnkow za bilety Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 7 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 hah no ba jak nie więcej:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi