annett90 0 Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2012 Witam,jaka powinnam miec długość deski, mam 174cm wzrostu i waze około 55kg. Czy długość deski 146 jest dobra czy za krotka? Dopiero uczę sie jezdzic dlatego nie wiem jaka deska jest dla mnie odpowiednia.pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2012 jest dobra, z czasem bedzie mozna pomyslec o troche dluzszej (148-150), zaleznie od stylu jazdy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chiquita 0 Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 skąd mam wiedzieć jaka deska będzie dla mnie dobra? jak to się mierzy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek 4 Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 skąd mam wiedzieć jaka deska będzie dla mnie dobra? jak to się mierzy? Mianowicie jak decha będzie ci sięgać do brody to jest idealna. ;] 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BiałyMiś 1 Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 chiquita - trudno w jednym zdaniu napisać jak najlepiej dobrać deskę. Dużo zależy od tego, jaki styl jazdy preferujesz. Ale po pytaniu domyślam się, że jesteś początkującym snowbordzistą, więc najlepsza będzie deska średniej długości, czyli taka, która będzie Ci sięgać gdzieś tam między brodą a brwiami. Ważne też jest ile ważysz - jeśli jesteś lekka - deska może być krótsza, jeśli ciężka - dłuższa. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chiquita 0 Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2012 rozumiem. W takim razie będę się rozglądać za taką do wysokości brody Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BiałyMiś 1 Napisano 15 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2012 jeśli nie będziesz kupować przez internet, tylko w jakimś stacjonarnym sklepie - obsługa na pewno też cos Ci doradzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi