Naglik 0 Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 Warto wyskoczyć jutro na stok? Nie będzie za zimno? Za mało śniegu? za dużo lodu? Byłem w tym sezonie w Cienkowie i jest ok, tylko trasa krótka. Jadę z kuzynem, który będzie pierwszy raz na desce, więc Szczyrk raczej odpada. W Cienkowie jest ośla łączka i sztuczne światło+naśnieżanie, więc to byłby chyba najlepszy wybór, chyba że ktoś poleci Soszów? Mapki online nie odzwierciedlają za bardzo faktycznego stanu. Orczyki są bardzo męczące, więc przydałaby się ławeczka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PŁATEK 0 Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 w szczyrku przy czyrnej tez jest osla laczka nie bylem w czasie takich temperatur, ale znajomi byli pare dni temu i mowili, ze stoki mega przygotowane ja wybieram sie dopiero w poniedzialek, ale najbardziej boli mnie to, ze juz nie mozna smigac w puchu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 bandane założysz rękawice i bieliznę termiczną i zimno nie straszne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naglik 0 Napisano 4 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 ale poleca ktoś soszów nad cienkowem? cienków jest ok:) tylko troche krótka trasa:) jeździłem sobie na trasie nr 1:) raz mi deska spierniczyła spod nóg na lodzie, ale ogólnie najs:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Revo16 0 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Wrocilem dzis z Wisły. Jezdzilem głównie w Cieńkowie ale Soszów teżodwiedziłemm. Na Cieńkowie taniej niż na Soszowie. Fajna Wszystkie trasy fajne. Jedynie na 5 uwaga na kamienie. Warunki fajne. Przeważnie o 16 przelecą na górze ratrakiem to na tym stromym jedzie się mega. Plusem Cieńkowa jest spory Snowpark:) Ogólnie tętni życiem. Najlepiej jeździć po 14 lub 15. Wcześniej tłumy i kolejki:) Ale dla forumowiczów wam info:) Z boku po lewej stronie jest bramka przy samej kolejce. Ludzie do niej praktycznie nie chodzą. Wiec wbijamy tam i bez kolejki praktycznie jedziemy na górę. Tyle że pobiera więcej punktów, ale jak mamy czasowy to nie ma różnicy. Omijałem tak wczoraj i przedwczoraj gigantyczne kolejki:) Polecam Cieńków. A co do Soszowa, no to stoki przygotowane dobrze. Mały ruch, mniejszy niż na Cieńkowie, ale brak tam życia. Ponuro i w ogóle. Trasy długie i fajne. Dużo możliwości. Ogólnie polecam:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naglik 0 Napisano 15 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 polecam soszów:) ale nie będę pisał 2 razy tego samego, jak coś info o warunkach z dzisiejszego wypadu są tutaj: http://e-snowboard.info/forum/viewtopic.php?p=25065#25065 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi