Rhistell 0 Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Niektórzy mają pasek wiązań przed palcami, a niektórzy na. O co w tym chodzi? ;D bo nie ogarniam. Czym to się różni? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Od budowy samych wiązań;p Niby prawie każe wiązania można zapinać od przody i góry ale jeśli nie są do tego oprzystosowane bu je od tego przodu zapinac to jak dla mnie źle trzymią tyleXD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhistell 0 Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Czyli lepiej zapinać je przed palcami? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 3 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 zapinane na czubku buta mają kilka plusów: -nie powodują drętwienia palców przy mocnym zapięciu -stabilniej trzymają but (takie moje odczucie) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 To zalezy od wiązań jak mówiłem;p Modele nieprzystosowane do zapinania stricte na przod gorzej trzymią gdy się je tak zapnieXD (przynajmniej te co ja miałem na stopach) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 3 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 bo nie wszystkie są przystosowane to zapinania w ten sposób! ale nie znam wiązań które zapinane by były jedynie na palce:P to jest zawsze dodatkowy atut Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 jeszcze pare lat temu nikt nie zapinal wiazan na palce i ja sie do tego nie przekonalem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 matzel ja tez jestem tego przciwnikiem, ale np w takich fluxach nie czuje wogole gdzie je zapinam i nie umiem tego wyjaśnić;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 4 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 ja byłem nie pewny ale jednak z tego korzystam w LX'ach a bałem się że np but mi się wyślizgnie z wiązania czy coś ale czuje większy komfort (zawsze zapinam wiązanie na maxymalnie ciasno) paluchy nie bolą i naprawdę czuję różnicę w trzymaniu buta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi