jacksonguitar 0 Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 Siemanko! Wróciłem parę dni temu z L2A z paroma filmikami i postanowiłem coś z tego skleić - nie jest tego dużo i w dodatku straszny handshake - próbowałem to ustabilizować cyfrowo i teraz przynajmniej nie dostaje się padaczki w trakcie oglądania Jak obejrzycie, to napiszcie jakieś uwagi odnośnie jazdy, co poprawić Może jeszcze jakoś uda mi się skorygować błędy w tym sezonie Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 szczerze to nie widze, co tu mozna poprawic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacksonguitar 0 Napisano 2 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 To mnie teraz zaskoczyłeś matzel Dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 poprawić zawsze coś można Ja bym sugerował trzymać rączki bliżej ciała , przy kolanach i nie wachlować nimi przy skręcaniu a ta k poza tym to na krawędzi idziesz całkiem całkiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacksonguitar 0 Napisano 2 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 Właśnie... te ręce to zły nawyk nabyty przez samouctwo wydawało mi się że jak tak nimi macham to jestem bardziej wyluzowany i cool haha jak widać nie do końca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi