Rhistell 0 Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Siema . Nie wiem czy to dobry dział na ten temat . Szukam ludzi z opola, którzy dosyć często jeżdżą na deskę i mają wolne miejsce żebym mógł się dołączyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rotary_Inside 0 Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 mam ten sam problem co ty :grin: to już jest nas dwóch Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhistell 0 Napisano 2 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 No to super! :mrgreen: Jeszcze kogoś się znajdzie i można jeździć ! :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rotary_Inside 0 Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 ja jestem za, mam tylko jeden problem moje auto szura dupą po asfalcie i wątpię że wjedzie w jakiekolwiek zaśnieżone tereny więc w tej kwestii niestety nie pomogę, ewentualnie wypożyczalnia :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhistell 0 Napisano 2 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 Z mojej strony podobny problem- nie mam prawa jazdy, jeszcze kilka miesięcy, żebym mógł wyrobić muszę poczekać. Sprawdzałem pociągi na ramzową i do zieleńca... ten pierwszy jedzie ponad 8h, a drugi 5h :shock: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rotary_Inside 0 Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 zawsze można wziąć z wypożyczalni, to koszt 100zł za dzień plus paliwo, więc nie wyjdzie dużo drożej niż pociąg, a zaoszczędzisz masę czasu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhistell 0 Napisano 2 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 No właśnie sprawdzałem wypożyczalnie w Opolu (pierwszą z google) i trzeba mieć 25 lat, żeby tam wypożyczyć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rotary_Inside 0 Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 mam znajomego który ma wypożyczalnie i biorę od niego auta na każdy wyjazd, więc tym się nie martw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naglik 0 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 ja mam auto ale zmieszczę tylko 3 osoby z deskami lub 4/5 osób bez desek. mam sedana więc konieczne jest złożenie 1/3 tylnej kanapy, no chyba że macie deski max 140cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhistell 0 Napisano 7 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 No to jest nas już 3. Co powiecie na wypad na weekend ? (Jest osobny temat na to) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi