kudlaty15 0 Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Siemanko szukam ludzi z Krakowa i okolic którzy maja jakieś doświadczenie w temacie budowy snow parku.Gdyż mam plan zbudowania sobie takiego za chatą mam jakieś 80m górki więc jeśli ktoś mam jakieś pomysły i chęci to zapraszam do współpracy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 Hmm ja studiuje i mieszkam w krk centrum:) Chetnie bym ci pomógł i się coś pobawił ale na budowaniu snowparku sie nie znamXD Zawsze po prostu szukalo sie hopki i skakalo bez wiekszej logiki a jesli chcesz rampy montowac to juz wogoleXD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kudlaty15 0 Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 To już jest nas 3 mam zamiar zbudować tam boxa, dubeltówkę i jakieś chopki na początek. Ale na razie wszystko planuje sobie w głowie.A ma ktoś jakiś pomysł jak zbudować boxa ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 zbij gwoździami pare palet drewnianych (szukaj na tyłach sklepów, hurtowni) a na wierzch daj płyte pilśniową albo wiorowa z okleina (drzwi od szafy, blaty od mebli kuchennych, szukaj na śmietnikach), dla poślizgu polej woda (jeśli temp < 0). ;] ech ta dzisiejsza młodzież mało pomysłowa coś.:D:D http://www.snowboard-mds.pl/index.php/Budujemy_snowpark/articles/Boxy.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 ... to trzeba trochę wkopać w śnieg/ziemię aby było stabilne a co do lania wodą to bym się tego nie podejmował! jak będzie na tym lód to moim zdaniem wyczuwalne będą niemiłe nierówności a jeżeli zrobicie obicie z jakiejś PCV albo czegoś to będzie śliskie i przyjemne po nasmarowaniu śniegiem jeżeli chodzi o raila to polećcie z tym do fachowca od spawania oni zawsze mają jakieś niepotrzebne skrawki i wam to wykmini (jak na deskorolce śmigałem to tak zrobiliśmy raila za darmo) uważam że fajnym pomysłem byłoby pocisnąć jakiś stoliczek piknikowy albo rure PCV taką grubą prosta sprawa wystarczy pojechać do castoramy czy obi i kupić lekko przysypać i powinno działać co do stolika to często po sezonie ludzie wywalają takie cuda albo chociażby zaadaptować można takie rzeczy z jakichś ośrodków kolonijnych czy czegoś (kiedyś pracowałem w takim i było tam masę badziewia którego musieli się pozbywać) mówię o stołach składanych no i nawet stole pingpongowym który był w tragicznym stanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi