sebus323232 0 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Witam, mam pytanie odnosnie sprzetu prosze zeby wypowiadaly sie osoby ktore maja o tym pojecie! Sprawa wyglada nastepujaco. Jezdze na desce od 4 sezonow od poprzedniego coraz wiecej skacze no i snow park czyli boxy bez ramp do tego mam stara deske No i przyznam ze lubie poprostu sobie szybko pojezdzic jak wyjezdzam w gory + ewentualne skoki wiec deska raczel all/free zastanawiam sie pomiedzy: Ride Crush a Santa cruz snowpark ewentualnie (Ride Antic, Burton twc standard) ! I jaka wysokosc mam 179cm waze 74 kg czy 155 wystarczy do milego zjezdzania z przygotowanego stoku ? z gory Bardzo Dziękuje!Pozdrawiam. Dodam jeszcze ze jezdze Rossignol RPM 2008 155. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 155 poza trasę to niestety z 4-5cm za mało, ale z dłuższą nie dasz sobie rady w parku. Santa Cruz możesz sobie odpuścić, bo ta firma ma lata świetności dawno za sobą. Ride nie tylko na polskich forach nie zbiera najlepszych opinii. Zupełnie inaczej ma się sprawa z ich wiązaniami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 podzielam marpyc, santa cruz ma przestarzałe technologie i nie ładują nowinek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Ja miałem/mam santa cruza ale kupowany 5 lat temuXD wtedy dostałem go za dobrą cenę i sie sprawdziłXD Teraz jak mówia poprzednicy... sa lepsze;p A co do długosci ja mam 70 kg 175 cm i jezdze na 157 cm freestylowceXD radzi sobie na stoku;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebus323232 0 Napisano 26 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Dzieki za odpowiedzi ale moze cos bardziej konkretnego ? bo nie wiem co robic ! Mam rossignol 155 rpm 2008 i nie wiem teraz czy w ogole warto zmieniac ? jak tak to co Burtonik 159 twc standard ? a może atomic pivot 159 ? cos co nada sie tez do przyjemnej szybkiej jazdy nie tylko park do tego w razie czego zostawie sobie rossignol ! Z gory dziekuje za podpowiedzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Jak chcesz dwie deski to kup sobie jedna zjazdówke a ta fryystylowke zostaw:) Jedyne wyjście na mój gust;p skoro nie chcesz twardszej freestylowki;p Dla mnie bezsens kupowac hybryde po 4 latach nauki:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 hmm byłem na twoim miejscu z rok temu ja wybrałem sapienta evolution i naprawdę daje radę i na parku i na stoku bardzo przyjemna deska do zabawy może to będzie dobre rozwiązanie no i oczywiście tańsze niż TWC. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Znajomi jeździli na tym TWC i nie wiem w czym ona jest niby lepsza od chociazby powtarzanego evo czy wielu innych:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebus323232 0 Napisano 26 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 No właśnie o to chodzi RPM mam do rurek boxu no i skokow ! ale jak jade w gory jezdzic po stoczkach to potrzebuje miekiej deski do wyglupiania skoczyc od czasu do czasu tez sie zdazy ale glownie jazda i do tego szukam deski all/free [ Dodano: |28 Sty 2012|, o 17:35 ] Witam dobra wybralem dwie albo burton blunt 158 czy salomon ace magnum 156 ace jest sporo tanszy !? Prosze o pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi