rillander 0 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Ostatni temat z moim zapytaniem o deskę, która z tych desek jest lepsza? Są jakieś duże za i przeciw? Dodam, że Nidecker ma 150cm, a Rossignol 151 cm. Mój wzrost 170cm 75kg. Proszę bardzo o szybką odpowiedź!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 ROSSIGNOL ciesz się jazdą, swoimi postępami, fajnie spędzonym czasie na zajawie którą to napewno masz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rillander 0 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Zajawke mam ogromną. Dzięki bardzo za odpowiedź jak ktoś jeszcze coś wie niech piszę, bo o 19 jadę kupić do sklepu. Dodam, że miedzy nimi jest 150 zł różnicy z przewagą dla Rossignola, aczkolwiek szata graficzna Nideckera jest bardziej "stonowana", bo Rossi taki kolorowy do czego nie jestem przyzwyczajony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 nmzc pozdrawiam [ Dodano: |25 Sty 2012|, o 17:59 ] a tak jeszcze dodam: Deseczka Nideckera miałam z nią styczność bardzo miła deska lecz przy większych prędkościach nie była za stabilna na krawędzi. Ale tak to miękka i miła deseczka . :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 26 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Straszne. Musi być któraś z tych marek? Nie możesz czegoś normalnego kupić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Straszne. Musi być któraś z tych marek? Nie możesz czegoś normalnego kupić? oj tam troche spokojniej kolego:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Jasne, Ładę, Dacię czy Tatę też ludzie kupują Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi