ADi 0 Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 Czy ktos moze wyjasnic na co wplywa parametr - kat podgiecia deski ? np. "Trójstopniowy rocker o kącie podgięcia 10 stopni." co to oznacza? co oznacza trojstopniowy ? Z gory dziekuje za odp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 23 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 wystarczy przeczytac w katalogu producenta. Trojstopniowy, rozumiem jako w trzech miejscach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADi 0 Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 W 3 miejscach czyli na przodzie/tyle deski i jeszcze gdzies ???!!! A jestes wstanie wyjasnic na co wplywa ten parametr ? np. jak zachowuje sie deska majaca wiekszy a jak deska majaca mniejszy kat podgiecia ? czym roznila by sie deska o kacie podgjecia 5 a 15 stopni (o ile takowe wystepuja) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 skad takie pytania? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADi 0 Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 chce wiedziec na co zwracac uwage przy doborze deski pod siebie. A cos w nich nienormalnego ? :> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 a czy ja powiedzialam, ze Twoje pytania sa nie na miejscu czy cos??... ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 24 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2012 te technologie sa nowe i tak naprawde to na razie tylko gadanie marketingowe w wielu przypadkach. przod, tyl i srodek jesli chodzi o podgiecia, ale nadal nie wiem o jaka deske chodzi, wiec nie powiem Ci tego dokladnie. Choc jesli mam byc szczery, nie mam czasu szukac teraz o tym informacji i przedstawiac tego w jasny sposob Im bardziej podgieta, tym slabiej trzyma krawedz ale latwiej sie "fristajluje" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi