kajet24 0 Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 Witam, jestem początkujący w tym temacie. Zacząłem jazdę rok temu i do teraz opanowałem ją do etapu nie przewracania się i spokojnych zjazdów ze średnią prędkością, cóż, czyli coś tam umiem ale to i tak początek . W tym roku zdecydowałem się na wypad do Francji w Marcu z deSkidance i chciałem zdecydować się na zakup własnej deski przed tym. Cena jaką chciałbym przeznaczyć to 1000zł (deska, wiązania, buty). Jako, że w wyborze jestem kompletnym laikiem i ciemniakiem, te niektóre określenia mnie przerażają, to prosiłbym o jakąś radę. Do tej pory nie robiło mi na czym będę jeździł, byle jeździć, ale jak coś może jeszcze umilić bardziej ten sport to chciałbym się przekonać . Mierzę 190cm wzrostu i ważę 84kg. Co byście polecili?. Pozdrawiam i z góry dziękuję za rady, Kajetan. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 http://www.snowboard1.pl/snowboarding-dorosli-zestawy_snowboardowe/c-939/ może tu coś znajdziesz dla siebie, co Cie zainteresuje:) :mrgreen: [ Dodano: |26 Sty 2012|, o 23:34 ] czyli deska: 162-164 bodajże Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zioom31 0 Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Nie no, akurat ten sklep to sobie możesz odpuścić. Dużo negatywnych opinii o tym sklepie krąży po internecie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 racja ten sklep jest problemowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 W tej cenie z rozsądnych rzeczy możesz w zasadzie tylko szukać coś z Ravena. Jeśli trochę podwyższysz budżet to znajdziesz najtańsze zestawy Voelkla. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 voelkl spade albo stroke do tego wiazania drake jakies (Dtm albo fifty) z ubiegłorocznych lat + buty wedle uznania to zależy co po promocji dostaniesz jesli się chcesz w tej cenie wyrobić (ale bedzie ciezko;p) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 voelkl spade mogły być być Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi