j4qb87 0 Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Witam Zakupiłem sobie takowe wiązanka i mam pytanie odnośnie ich ustawień: 1. kąty mam na 15/-12 przeznaczenie butterki/ park 2. na które inserty? mam 183cm wzrostu w zasadzie zamontowałem na przed ostatnie i wyszło ~60cm 3. highback i tutaj mam pytanie na filmiku poniżej gościu z the house radzi żeby był równoległy do krawędzi dechy nie do reszty wiązania. Więc przy kątach jakie mam ustawiłem tylne wiązanie na pierwsza i na ostatnią możliwą opcję co sprawiło że jest w miare róznolegle, może tak zostać? mowa o tym ok 3:50! Na co jeszcze mam zwrócić uwagę? długość pasków itd w miare poustawiana. Aha, jako że miałem do tej pory dziwna wiązki na 1 pompkę nie posiadałem capstrapa (tak sie zowie przedni pasek?), w tych fluxidłach ma on nachodzić na czubek buta tak? Dzięki za odpowiedź, sorki jeśli pytania były banalne/ bezsensowne Robim co możem, mocy przybywaj! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 22 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 capstrap to strap z mozliwoscia zapiecia na czubek buta a nie od gory. Wszystkie ustawienia wiazan sa czysto indywidualne! nie ma zadnych regul! Jesli chcesz sie bawic w parku najlatwiej moim zdaniem jest na tych samych katach i srodkowych insertach, ew. tych zaznaczonych jakas grafika przez producenta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi