mateusz204 0 Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Szukałem po forum, ale nie mogłem znalezc. Mam pytanie, gdzie mozna kupic paski do wiazan poniewaz wyrobily mi się, a na allegro nie mogę znalezc odpowiednich. Potrzebuje 20cm długie na 3 cm szerokie. Z góry dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Cześć. altexdist.com ... jest to przedstawiciel Ride na Polskę, może cenowo nie będzie źle, a jak będzie wtedy kupisz zamienniki na allegro :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz204 0 Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Właśnie na allegro są tylko węższe, a moim zdaniem węższe chyba nie będą pasowały, choc nie jestem ekspertem jezeli chodzi o sprzet a potrzebuje tych pasków bo w nastepna sobote wyjezdzam na oboz, wiec troche lipa bedzie na nietrzymającym mocno wiazaniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 wezsze nie, bo pompki nie beda dobrze działały. Musze miec jeszcze w miare podobne ząbki (kat nachylenia, czestotliwosc itp). Najlepiej załatwic to od importera, a jak nie, to spacerek do serwisu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz204 0 Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Właśnie z dobrym serwisem to u mnie słabo.. mieszkam koło Gdańska no, ale muszę poszukac dzieki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 bądź w okolicach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 w okolicach gdańska masz kilka dobrych serwisów 1)abcsurf Gdynia wzgórze http://www.abcsurf.pl/ 2) funboard Gdańsk politechnika za multikinem http://www.funboard.pl/ zadzwoń i popytaj jak na moje to w jednym z tych dwóch coś Ci podpowiedzą a jak nie to dadzą znać gdzie to może być Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 Cześć. altexdist.com ... jest to przedstawiciel Ride na Polskę, może cenowo nie będzie źle, a jak będzie wtedy kupisz zamienniki na allegro :wink: Altex od roku nie ma dystrybucji Ride'a Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 spoko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi