mcone1 1 Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 miał ktoś do czynienia z takimi bluzami?? http://supersklep.pl/c7-bluzy-aktywne/i122366-bluza-z-kapturem-volcom-straights-hydro-pull-over-sun ja osobiście się zastanawiam i nie wiem czy można nimi zastępować kurtkę (oczywiście w temperaturach w granicach 0) czy jedynie jako jedna z warstw ciuchów na stok pod kurtkę. Jeżeli istnieją takie "zastępstwa" kurtek to proszę bardzo o link bo od jakiegoś czasu już szukam takiego cuda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 To czego szukasz to softshell bądź windstopper. A ta bluza co wrzuciłeś jest taka jak każda inna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Jest to normalna bluza .. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhistell 0 Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 Nie dawno wróciłem z Czech, gdzie sporo osób w takich jeździło i od tamtego czasu takiej szukałem ! :mrgreen: dzięki za link! edit. No i bym zapomniał, jak było dosyć ciepło ok0stopni to właśnie w takich jak zlinkowałeś jeździli. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 2 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 StaSZek, AnderseN, niestety się z wami nie zgodzę! kupiłem ją i nie jest zwyczajna jest to termoaktywna bluza oddychająca, przetestowałem ją na stoku i przy -3 stopniach można spokojnie w niej śmigać (oczywiście bielizna termiczna pod nią) naprawdę jestem zadowolony z zakupu:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhistell 0 Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 Jak mówisz, że jest ok, to się nią jeszcze bardziej jaram i chyba zamówię w przyszłym tygodniu :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 2 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 ja się zdecydowałem po poszperaniu na amerykańskich forach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhistell 0 Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 Co masz pod nią jak jeździsz ? Szybko przemaka ? Ogólnie polecasz ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 i jak to pasuje na bielizne termoaktywna i pod kurtke z jakimis tam membranami w góry ;> sprawdzi sie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 3 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 chłopaki ja jeździłem w niej 2 razy: 1. było -3stopnie na tym miałem kurtkę ale dawało słońce więc kurtkę odstawiłem i na samej bluzie z bielizną termoaktywną pod spodem (no i coś na szyję, bandanę) i było akurat. 2. ostatni wtorek -15 stopni pod kurtką fajnie trzymała ciepło co do przemakalności to przyznam że nie bardzo testowałem bo nie wiele leżałem ale po 2 wywrotkach nie była ani trochę mokra chodząc w niej na co dzień też jestem mega zadowolony trzyma ciepło jak szalona a gdy złapał mnie deszczyk to kaptur nie przemakał więc naprawdę daje radę. Ze szczerym sercem polecam! ale pamiętajcie jedno M=L L=XL itd no i zobaczcie na długość (jest dłuższa niż przeciętna bluza) to zależy kto jakie bluzy lubi dla mnie wąska ale długa to nie tylko piękne określenie na modelkę ale i na idealną bluzę (to mój styl codzienny). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi