alic-ja 0 Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Wiele osób nie wie jak wyglądacie. Wstawiajcie tutaj Swoje zdjęcia, a na stoku czy w parku będzie można Was poznać i z Wami pojeździć. Mam nadzieję, że temat się przyjmie, a jak nie to proszę modów o usunięcie. Ja narazie nie wstawię swojego zdjęcia, bo nie mam żadnego aktualnego. :neutral: Nie wiedziałam gdzie ten temat umieścić, więc jest w tym dziale. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 to moze zaczne:D Kilka zdjec z tegorocznego wypadu do włoch: Niestety nic z bliższa niemam:) Dodam tylko ze teraz raczej mnie widać na sapiencie evo;p Jak ktoś sie wybiera wisła lu mosorny groń czy tez okolice to ja chetnie:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 No jak będę mieć to też dodam, aktualnie też nie mam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 19 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 niezły pomysł troszkę starsze bo z zeszłego roku ale i z tego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi