jakub323 0 Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Mam mały problem z wiązaniami gdy są przykręcone na max więcej śrubki nie dokręcę gdy użyję trochę siły wiązania trochę się przekręcają co mam zrobić nie wiem czy źle je przykręciłem czy co ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 a po co je przykręcasz, jeśli są już przekręcone? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 maslo maslane... jesli dobrze Cie rozumiem, to masz za dlugie sruby? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub323 0 Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 śruby były w komplecie chodzi o to że wiązanie się minimalnie obracało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Powiem Ci szczerze,że chociażbym chciała Cię zrozumieć to nie mogę z tego co napisałeś, więc nie dam rady pomóc. :/ :neutral: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub323 0 Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 śruby były w komplecie chodzi o to że wiązanie się minimalnie obracało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 to przykręć je mocniej to nie będzie się obracało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub323 0 Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 są przykręcone na max więcej się nie da z reszta nakręce jak się rusza to zobaczycie o co mi dokładnie chodzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Ok, tak będzie najlepiej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 znaki interpunkcyjne...prosze... i gdy snowboard92 poprosila cie o dokladniejsze wytlumaczenie (nie doslownie) napisales dokladnie to samo slowo w slowo... a to, ze sruby byly w komplecie, to nie znaczy ze sa dobre. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Może po prostu wyślij nam ten filmik i się przekonamy o co Ci dokładniej chodzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub323 0 Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 wysyłam ładuje się na yt Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Nooo mi to nie może wskoczyć i nie mogę zobaczyć wyślij mi to na pw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub323 0 Napisano 18 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 zobaczcie może z tego coś zrozumiecie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Ja chyba rozumiem bo miałem podobny problem kiedyś chyba chodzi o to, że pomimo przykręcenia wiązania na max'a to odczuwalny jest minimalny luz pomiędzy wiązaniem a deską (nie trzymają się razem mocno i wiązanie się odrobinkę rusza). Prosta sprawa spróbuj przykręcić wiązania na innych insertach i jeżeli to się powtarza to znaczy że musisz wymienić śruby na krótsze albo spiłować aktualne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub323 0 Napisano 18 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 To chyba będe musiał je spiłowac bo aktualnie nie mam gdzie zakupić nowych śrub. A czy taki minimalny ruch będzie przeszkadzał w jeździe ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 mi bardzo przeszkadzał, w sportowym albo w sklepie dla majsterkowiczów może coś znajdziesz a jak nie to z neta zamów montażówek jest cała masa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub323 0 Napisano 18 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 nie mam czasu na neta bo 23 już na stok więc tylko piłowanie mi zostało dzięki za pomoc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi