M4 0 Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Witam, macie jakis patent na rozbicie butów? Cud jakis sie stal, nie wiem stopy mi urosly czy jak, ale nagle w 2 sezonie zaczely mi zgniatac lewa stope buty Burton Coco. Są jeszcze wcale nie zniszczone wiec fajnei byloby zaoszczedzic kase i nie kupować nowych, ale jezeli nie da sie czegos z tym zrobic bede musiala, bo caly dzien mam zdretwiale palce w lewej stopie;/ Jakieś pomysły? Help! bo w niedziele decha!) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Może pochodź w nich po domu. Bo na stoku to noga cały czas jest wpięta w wiązanie i nie ma za bardzo jak się rozbić. Ale i tak wątpie, żeby rozbiły się na tyle... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 jedyna raa na rozbicie buta to trzeba w nim sporo jeździć , chodizć i wogole. Też miałem taki problem z butami 32. Zanimsie rozbiły troche mienło a duże palce mocno to odczuły...no ale wkońcu sie rozbiły i teraz sa idealne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 wyjmij wewnetrznego kapcia i rozchodz zewnetrznego. Burtony w miare szybko sie rozbijaja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi