AnderseN 0 Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Siema , Był ktoś może w Montecampione we Włoszech ? Wybieram się tam we ferie i chciałbym się zorientować co i jak Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Hej. Długie i wspaniale przygotowane trasy, super nowoczesne wyciągi to idealne miejsce na narty, deskę dla początkujących i zaawansowanych narciarzy i snowboardzistów:) Razem ponad 200 km tras. Miejscowość wypełniona jest przez sklepy, restauracje. Znajduje się tu kino dla 400 osób i dyskoteka dla ponad 500 młodych ludzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 może i mam swoje lata ale na disco też czasem lubię wbić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matek_84 0 Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 no faktyczni masz trochę wiosen za sobą ale młodzi duchem też się łapią :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 jeżeli 84 w nicku to rocznik to mój przypadek niby nie jest taki zły ale fakt liczy się na ile się czujesz a nie ile masz ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matek_84 0 Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 no takie życie "rydwan czasu wszystkich trąca" dlatego pocieszam się drugą częścią wypowiedzi :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 No, to tak na marginesie, starczy? Czy jeszcze ktoś chce coś wiedzieć? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sunweb 0 Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 A jak tam z cenami ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardinas 0 Napisano 29 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2023 Witam, myślę, że warto spróbować pojechać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi