radziksen90210 0 Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Student Travel zaprasza na: Ferie w raju wolnocłowym ! - Livigno Terminy 27.01-05.02 03.02-12.02 Studencka impreza we włoskim, narciarskim miasteczku Livigno, ze strefą wolnocłową ! Tania kawa, tanie perfumy, no i najtańszy alkohol ! Pojedź, zobacz i poczuj studencką atmosferę na stokach i w mega imprezowych klubach m.in. Kuhstall czy Kokodi. Cena od 1549 pln Oferta obejmuje: *7 noclegów w apartamentach *Przejazd komfortowym autokarem *Apres ski, wspólne imprezy *Codzienna opieka instruktorów SKI / SNB na stoku *6 dniowy SKIPASS *Darmowe szkolenia na wszystkich poziomach zaawansowania Więcej na: http://student.travel.pl/goto190,4um-ferie-livigno-duty-free Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sabat 0 Napisano 11 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Przepraszam, no nie zgodzę się i to na podstawie własnych doświadczeń... Poza tym wklejacie gdzie się da swoje oferty i spamujecie fora... nieładnie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Popieram Sabat.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq 0 Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2012 a ja powiem, że Livigno jest kozackie... choć denerwuje spora ilość polaków i %... aż lekka przesada... choć usłyszeć na stoku od włoskiego dj`a "Boysów" bezcenne;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Ja lubie ale jechać prywatnie ze znajomymi do jakiegoś apartamentu z sauna i jacuzzi;p Niestety zakwaterowanie w student travel było średnie;p Jeśli ktoś myśli nie tylko o jeździe ale także o zabawie to dla mnie pierwsza klasaXD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 owszem jeżeli poza stokiem mamy mieć zabawę to livigno się nadaje ale ja osobiście nie potrzebuję na tyle atrakcji:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 A i dodam tylko że prywatnie nie wychodzi drozej;p żeby ktos nie myślał że sie w burzuja bawie:) zakwaterowanie z sauna jacuzzi (dodatkowo płatne) barem pod spodem w apartamencie 4 osobowym 200-250 euro:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 a masz jakieś sprawdzone miejscówki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 chalet del solXD jesli ci chodzi o apartament:) tanio i maja wlasnie saune+jacuzzi a do tego zniżke na aqua grande Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 a wybiera się ktoś pod koniec lutego do livigno? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 moi kumple w marcu i ja jesli dozbieram kasy;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 no szkoda, że dopiero w marcu, no. ale cóż ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sabat 0 Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 Mili, mój komentarz nie odnosił się do miejscówki a do organizatora ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 no na to tak wychodziło i na to wskazywało ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sabat 0 Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Ooo czemu kolegę/koleżankę usunięto? Coś nabroił? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi