szkodnikPL 0 Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Cześć. Mam problem ze skompletowaną deską. W skład zestawu wchodzi blat - Sapient Evolution i Drake Fifty. Trzeszczenie o którym mówię, nagrałem na filmiku, który jest dostępny pod adresem - . Co to może być? Niedługo zbliża mi się wyjazd i nie chciałbym mieć niemiłej niespodzianki podczas wyjazdu. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 wiazanie Ci trzeszczy. Brzmi jakby ocieraly sie ze soba jakies dwie czesci w okolicach lyzki, ew sruby na insertach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 poskręcaj wszystko jeszcze raz może śruba gdzieś na insercie źle weszła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkodnikPL 0 Napisano 12 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2012 Rozkręciłem wiązania i skręciłem je ponownie. Problem rozwiązany. Dzięki panowie za pomoc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi