robcichy 0 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Wypatrzyłem w necie kilka desek, które mojemu dziecku leżą wizualnie. Czy ktoś z Was mógłby mi podpowiedzieć która z nich będzie się najlepiej nadawała dla mojego jeźdźca z trzyletnim stażem o wadze ok 50 kg i dość dużym buciku 41 na dziś? Zaczynają mu juz pachnieć podskoki, obroty, więc myślę że pasowałoby cos niezbyt twardego. Mam takie propozycje: -Volkl Squad Junior JR lub Flavor Rocker - Raven Dragon - Santa Cruz Galaxy, Gremlin lub Veins gold RC - Nidecker Cult. A jak według Was z wiązaniami. Chodzi mi o to żeby była dobra dostępność podstawowych części: pasków, strapów, pompek. A może lepiej iść we Flow? Pomóżcie proszę ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 50 kg i noga 41? O.o Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 8 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 50kg to krotka meska albo dluga juniorska. Jesli chce jakies podskoki i obroty do Flavor Junior. Buta pewnie kupuje za duzego, ale tego u dzieci sie nie zwalczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robcichy 0 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 No właśnie nie za duży. Też się zszokowałem że w ciągu roku o trzy numery w górę. Ale nie o tym A macie jakieś zdanie na temat Ravena czy Santa Cruza? Wiem, że to ostatnia rzecz, ale Raven ma fajne malowanie :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 9 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 co do mojej poprzednij wypowiedzi, mialem na mysli "Flavor Rocker" a nie Junior o czym innym mysle a co innego pisze Santa Cruzy się podobno szybko sypią a Raven w ostatecznosci da rade Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi