RadekAnimal 0 Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2012 Co uwazacie o ubraniach firmy Animal...czy ktos zna ta firme?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2012 nie bardzo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 nie kojarzę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadekAnimal 0 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 www.animal.co.uk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 chyba bym się nie bał tej firmy ale nigdzie jej jeszcze nie widziałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadekAnimal 0 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Pytalem poniewarz mam do sprzedania troche ubran tej marki.. miedzy innymi kurtki, bluzy, swetry, portfele... jakis czas temu bylem w UK i mialem okazje nabyc te rzeczy w dobrej cenie (okolo50% cen ze strony) Myslalem ze nie bede mial problemu ze sprzedaniem tych rzeczy ale sie okazalo ze niestety ludzie w Polsce nie znaja tej marki i mam problem troche.. dlatego szukam ludzi co znaja, moze byliby zainteresowani kupnem... chce oddac po cenie jakiej kupilem... miedzy innymi kurtki ktore kosztuja w okolicach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 pierwszy raz słysze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafell 0 Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 firma znazna na pewno wśród rowerzystów ;d dużo rzeczy kopsają dla bmx, sam na kilku częściach jeżdziłem ;p także tutaj raczej nie znajdziesz odbiorców. Proponuję napisać na forum bikeaction ; ) dam rowerowcy na pewno na coś może będą mieli chętkę ;d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Jeśli rzeczywiście jest to dobra firma to poszukaj recenzji ich sprzętu na zagraniczych stronach, gdzie jest to znana marka. I dodaj link do aukcji czy gdzie tam to sprzedajesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elfik 0 Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 ja posiadam jedynie bluzę firmy Animal zakupioną w convict.pl mają tam kilka rzeczy z tej firmy. Bluza jest spoko, moge polecić, co do kurtek sie nie wypowiem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 nie polecam ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wini 0 Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2013 Ja kupuję na http://sportivo.com.pl/ , gdzie są wszystkie najlepsze sportowe firmy, ale tamtej nie widziałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi