K84 0 Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2012 Hej. Kolejne dręczące mnie pytanko to czy wiązania flowa nadają się do nauki pierwszych freestylowych tricków (buttering, pierwsze boxy)? Z tego co czytałam są one dość twarde i nie współpracują dobrze podczas tricków. Jednak nie jestem pewna czy do takich podstaw, o jakich mówię również będą złe. Jeździłam już na wiązaniach tego typu i muszę powiedzieć że bardzo mi przypadły do gustu. Jeśli by się udało kupić dechę z takimi właśnie wiązaniami to dla mnie byłoby idealnie. Co myślicie na ten temat? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2012 ogolnie nie polecam i chyba nikt Ci tego (oprocz paru fanatykow) nie poleci ale jak chcesz, to nie ma sprawy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K84 0 Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2012 Dzięki matzel, ale powiedz czy nie polecasz flowów z tego powodu że są faktycznie za twarde. Rozumiem że typowe wiązania do freestylu mają wąski górny strap żeby noga miała większą swobodę. Tylko czy to naprawdę jest bardzo zauważalne? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2012 we flowach nie jezdzilem, fanatykiem FS tez nie jestem, choc jakies podstawy ogarnalem ale po rozmowach z osobami, ktore działaja w tym kierunku, robi to dosc duza roznice szczegolnie przy butterach i boxach, gdzie trzeba miec dosc duza mozliwosc odchylenia sie na boki, bez jednoczesnego "ciagniecia" deski. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi