Adi-1 1 Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 Było na forum jak smarować dechę, a mnie interesuje jak lub czym załatać ubytki w ślizgu.Gdzieś widziałem takie 'pałeczki' do właśnie tego rodzaju spraw, używał ich ktoś może??Na mojej deseczce porobiło się trochę rys i jedna taka głębsza :/ Chyba taki temat przyda się na forum :mrgreen: :wink: ps.Jak temat już był to powiedzcie gdzie a ten zamknąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 Ślizg naprawiamy, tak jak powiedziałeś, przy pomocy pałeczek P-tex, które podpalamy, a roztapiającą się substancją łatamy dziury. Osobiście tego nie robiłem, bo ślizg miałem regenerowany w serwisie. ;P Tematu nie było i chyba rzeczywiście przyda się takowy. Są natomiast na naszej stronie artykuły na ten temat. Dział artykuły, kategoria nauka i ten tekścik >> klik. Zapraszam do lektury. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 nie wiecie ? gdzie mozna kupić p-tex.? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 W bardziej profesjonalnym sklepie snowboardowym (ew. jakiś skateshop) będzie. Jak nie, to ja bym szukał w jakimś sklepie dla "majsterkowiczów". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 http://www.asport.pl/product_info.php?cPath=35_74&products_id=565 tylko takie znalazłem :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 nie wiem jakim cudem to znalazłes szukałem wszedzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 widać mam talent xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 gratuluje xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 heh znalazłem jeszcze na allegro i chyba sam sobie kupie:D http://allegro.pl/search.php?string=PA%C5%81ECZKI+KOFIKSOWE Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śledziu 0 Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2010 Zawracanie głowy z kupowaniem... Ja ze dwa lata temu poszedłem do jakiegoś serwisu snowboardowego i mi dali pare sztuk za free. Oni jak kupują cały karton to wychodzi im naprawdę pare groszy za sztukę... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miloszek5012 0 Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 pałeczki p-tex są dobrą alternatywą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi