Grzala28 0 Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 jak w temacie szukam rekawic mialem kilka na lapce i te mi najlepiej przylwegaly itd tylko nie mam pojecia jak z jakoscia i wytrzymaloscia? http://allegro.pl/rekawice-campus-arton-r-l-ochraniacz-nadgarstka-i2013611705.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Produkt najwyższej jakości dla potrzeb profesjonalnych. wysoka jakość wykonania wytrzymałe również są. Oraz z dobrej firmy. Spróboj bo naprawdę warto. :wink: :wink: :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzala28 0 Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 czuje lekko szydercza odpowiedz? pytam konkretnie.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 12 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2012 Ni wiem jak wypada ta firma , ale mój kumpel miał zle wspomina (był to inny model). Wytrzymały mu jeden wyjazd na stok , a następnie podarły sie między palcami. Nie wiem jak to będzie z tym modelem rekawic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 12 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2012 czuje lekko szydercza odpowiedz? pytam konkretnie.... niee... wydaje Ci się, odpowiedziałam na Twoje pytanie, bo to ja tak uważam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi