Matek_84 0 Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2012 Siemano, Orientuje się ktoś, kiedy rusza snowpark w Białce Tatrzańskiej? Jest szansa, że wystartuje 06.01? Dzięki za info :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2012 szanse na to są marne ...jak pod koniec stycznia stanie to będzie dobrze...nie ma śniegu...mrozu za dużego tez nie ma więc nie ma z czego zrobić parku oni zawsze najpierw muszą dobrze dośnieżyć wszystkie trasy a dopiero potem biorą się za park Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2012 Byłem ostatnio w Białce i to słabo wygląda. Tam gdzie jest miejsce snowparku wogóle nie ma sniegu , a na trasie robią sie przetarcia. Jeżeli będzie dalej tak kiepsko ze śniegiem to szans nie ma .. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafell 0 Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 co wy gadacie że taka dupa jest ? ja wyjeżdżam na 5 dni od 16.01.2012r. i jak tutaj czytam to niezbyt mnie to pociesza. Ale niby pogoda prognozuje się całkiem spokoooooooooo. Jak ktoś był na kotelnicy to dajcie jakiś raporciikkkk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matek_84 0 Napisano 10 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 W sobotę wróciłem z Białki i na pewno warunki do jazdy są dobra w późniejszych godzinach pojawiały się przetarcia na starych trasach, ale tragedii nie ma. Nowa trasa bardzo dobrze przygotowana, pracowali sporo przy dośnieżaniu FIS-owskiej i czerwonej przy nowej kolejce, więc zapewne ruszą już w ten weekend. Niestety snowpark-u brak i kiepskie perspektywy. Pogoda szykuje Ci się całkiem niezła, pytanie tylko czy spadnie na tyle śniegu żeby postawić snowpark ... :???: Daj znać jak będziesz, albo jak wrócisz czy coś się poprawiło. No i oczywiście czy park stoi pozd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafell 0 Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 okk dzięki za info ; ) no właśnie właśnie ciekawe co z tym snowparkiem, kurdeee pro nie jestem no ale tak chciałem popróbować ;d oby nawaliło przez te kilka dni śniegu haha ;d musimy być dobrej myśli. A jeżeli chodzi o info to na pewno dam relacje, jak się uda z gór to walne, a jak nie to gdy wrócę napiszę kilka zdań ; d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio 0 Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2012 To by było tak na bieżąco: Snowpark w Białce R E W E L A C J A !!! W porównaniu w zeszłym rokiem dużo lepiej, więcej miejsca, są dwa boksy, dwa raile, rura i taka przeszkoda że jest górka i na wierzchu metalowa kula - nie mam pojęcia jak to się nazywa :wink: oraz dwie skocznie, czego nie było rok temu, no rewelka po prostu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mogę podesłać fotki w ciągu paru najbliższych dni :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2012 no ja bym prosił o fotki bo z chęcią przemyśle temat białki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2012 czekamy na zdjecia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio 0 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 I to by było na tyle z przeszkód. Jest tam na jednym ze zdjęć widoczna skocznia, ale ciężko jest zrobić jej jakieś wyraźne zdjęcie, postaram się za niedługo wstawić filma ze skoczni ze mną w roli głównej :wink: Może wtedy będzie można jakoś tę skocznię ocenić :roll: Jest jeszcze jedna skocznia, zaraz za tą pierwszą, prawie identyczna tylko próg ma odrobinę wyższy Mam nadzieję że zdjątka się przydadzą :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matek_84 0 Napisano 9 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 czekamy na więcej za tydzień się tam wybieram, więc planuje trochę czasu w parku spędzić może też coś dorzucę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 jak ja uwielbiam takie pcv'ki jak z 5 fotki:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klau'di 0 Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 [ Dodano: |10 Lut 2012|, o 09:52 ] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matek_84 0 Napisano 10 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 Wielkie dzięki za foty, Już nie mogę doczekać się wyjazdu PCV-ka fajna sprawa, niestety wczoraj załatwiłem sobie piszczel na podobnej :shock: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi