bercik 11 Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 Ogłaszam konkurs na nową wlepkę E-SNOWBOARD.INFO, który rozpoczyna się dzisiaj (2.01.2012) i potrwa do końca stycznia! Z nadesłanych prac jury wybierze jedną najlepszą prace oraz drugą wyróżniającą się! Wymogi: - Motyw naklejki może być dowolny, jednak musi pojawić się napis e-snowboard.info - Dopuszcza się zastosowanie 4 kolorów, bez przejść tonalnych (gradientów) -Projekty naklejek należy przesyłać w formacie .jpg, .gif, .png, .psd, .cdr w wysokiej rozdzielczości. - Jeżeli ktoś nie zna programów graficznych, może stworzyć projekt na papierze a następnie przesłać skan - Prace należy przesyłać na : konkurs@e-snowboard.info Nagrody: - Osoba, której praca wygra w konkursie otrzyma: - Unikalną i mocno limitowaną bluzę z kapturem z logo KISS MY TAIL - Najnowszy film snowboardowy od NITRO: "What goes up must come down" - Dużą porcję nowych wlepek oraz dostępnych do tej pory - Karta rabatowa do sklepu proboarder.pl upoważniająca do 5% zniżki. Jeżeli liczba prac przerośnie nasze oczekiwania to przewidziana jest też druga nagroda w postaci: - koszulka z logo KISS MY TAIL - zwycięskie wlepki oraz pozostałe dostępne do tej pory - Karta rabatowa do sklepu proboarder.pl upoważniająca do 5% zniżki. Zapraszamy do udziału i chwalenia się w tym miejscu swoimi pracami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Styczeń minął żadnych wyników co jest grane;>XD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 jest dopiero 31.01 wyluzuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Hehe pojumały mi sie daty a że mam sesje szukam zajęcia:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ktoosiu 0 Napisano 6 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2012 i co? są wyniki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 6 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2012 też zaczynam się interesować?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 6 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2012 bercik obiecał wczoraj że dziś opublikuje:D Ja jestem ciekaw jak wyglądały propozycjeXD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 kompletnie o tym zapomnialem ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trombel 0 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 też jestem ciekaw, który projekt zgarnął główną nagrodę :wink: sam chciałem coś skrobnąć ale jak zwykle brakło czasu i się potem zapomniało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 mi sie sesja wczoraj skonczyla i zdazylem tylko jedno poslac co na zajeciach z nudów narysowałem;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 9 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 zwyciężyła poniższa praca: w sumie było 21 prac, reszte opublikuję później. zwycięzce prosze o kontakt:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klau'di 0 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 kurcze, fajnie ktoś to zaprojektował Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Haha wygrałemXD W sumie to wysłałem tylko ta prace, została wycięta z książki do angielskiego w której narysowalem sobie cos takiego +filtr i napis w photoshopie jakby się ktoś ciekawiłXD Czekam z niecierpliwością na reszte publikacji:) EDIT: Oczywiscie skontaktuje się na gg;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klau'di 0 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 no ładnie, to Ty jesteś zwycięzca, pomysłowy to Ty też jesteś gratulacje;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 DziekówkaXD możesz mi w nagrodę godzine nauki na stoku zrobić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klau'di 0 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 hahaha to było bardzo szczere z Twojej strony:) narazie mam przerwe:) bo mam skręconą kostke w nodze i do gipsu dali, także nie rusze sie:( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 gratulacje [ Dodano: |12 Lut 2012|, o 16:59 ] czy teraz ta wlepka będzie nową wlepką e-snowboard.info? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 w sumie mcone tez mnie to zastanawia:D to jak to jest?;> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 kompletnie zapomnialem o konkursie ! :/ a moja praca gdzies na dysku lezy jeszcze nieskonczona ! w kazdym badz razie gratuluje gula44, w wolnej chwili przycupne i dokoncze swoja to podrzuce na forum ( oczywiscie poza konkursowo) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2012 czy teraz ta wlepka będzie nową wlepką e-snowboard.info? będie jedną z wielu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi