doktorek 0 Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 Wiec tak... wielu z Was tak jak ja mieszka naterenie nizinnym i do najblizszego stoku ma kawał drogi... (tzn ja mam 6 km od siebie w Unisawiu ale mówie tak ogólnie) 2 latra temu zburowałem ze śniegu zjazd z dachu garazu i na końcu skocznie,,, jesli pogoda dooisze dobuduje jeszcze jakiegos raila lub coś w tym stylu... macie jakies pomysły? moge dać fotke jednej ze skoczni jak chcecie.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 Z paru desek możesz zrobić imitację piknika. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 dobrze że ja mam świetnego raila niedaleko domu w dodatku ustawionego na ziemi a nie betonie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doktorek 0 Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 dach ma ok 2m wysokości.. musi sie udać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 oooo dobry temat :-D Moim zdaniem przy odrobinie fantazji, pracy i przy niewielkim nakładzie można stworzy coś na miarę ala snowparku :-) U nas w mieścinie mamy jednataką miejscówę gdzie mamy fajna skocznie, mieliśmy też niby boxa zrbionego z ławeczki "tyskie" :[_ ale ktoś ukradł :roll: Na ten sezon już mam obmyśloną konstrukcje na prawie profesjonalnego boxa no i rejla jeśli kasy starczy :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doktorek 0 Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 ja nie mam problemu z miejscówką bo mieszkam na wsi i mam ogromne podwórko:) juz sie nie moge doczekac... przeraziła mnie trochę prognoza pogody na sezn 07/08 ale mam nadzieje ze sie nie sprawdzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 Za dwa tygodnie podobno ma byc 15-20 stopni. ;/ Jeśli już tak będzie, to mam nadzieję, że później zawita do nas mroźna i długa zima. Też planuję jakiś rejl zrobic. Mam całkiem fajny słupek do tego. Wystarczy trochę maznąc jakimś hammerite'em i będzie git! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śledziu 0 Napisano 10 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 no ja mam zamiar jeździć do starej miłosnej koło wawy jest tam spora górka i tam co roku jakieś hoopki robią Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi