blacky96 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2012 Witajcie, mam takie pytanie czy w przedziale cenowym Salomonów Echelona i faction znajde coś konkurencyjnego i czy warto brać buty z systemem szybkiego wiązania, bo słyszałem, że są awaryjne ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mic 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2012 nie wiem czy są awaryjne, ale ja bym takich nie brał. zamiast dopłacać za to szybkie wiązanie wolałbym dopłacić do lepszych z tradycyjnymi sznurówkami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2012 zalezy, echelony chyba maja tradycyjne sznurowki. Factiony sa juz lepsze. Twardsze i z lepszymi wkladkami a system szybkiego sznurowania jest ok. Tak naprawde wszysjue firmy w to ida i jest to "norma" w salomonie od wielu lat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matek_84 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2012 osobiście polecam z czystym sumieniem Factiony, bo osobiście na takich śmigam. Co do systemu szybkiego sznurowania to po pierwszym zjeździe trochę się poluzował, ale potem nie miałem już problemów. Od 06.01 będę je testował bardziej intensywnie przez 3 dni, więc po weekendzie zdam relację [ Dodano: |8 Sty 2012|, o 12:04 ] zgodnie z obietnicą niestety wyjazd się skrócił, ale trzeba go zaliczyć do udanych no może poza drogą powrotną (strzeliło mi zawieszenie na trasie ... ) Wracając do tematu, buty bardzo dobrze się sprawiły idealnie dopasowały się do stopy. Jedyny problem to luzowanie sznurowań, niestety czasami się to zdarza i tutaj pytanie do bardzie doświadczonych, czy jest to normalne? (matzel, wypowiedz się jako znawca marki :mrgreen: ). Dla mnie nie jest to w żaden sposób uciążliwe, bo jednak zdarza się rzadko. Po pierwszym zjeździe, ale to chyba normalne potem dociągam je trochę mocnej i mam spokój na kilka zjazdów. Mimo to i tak polecam :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi