fillucas 0 Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Czarna Góra, Kamienica, Zieleniec wszystko co blisko Często jeżdżę do Czech, to prawie Polska ;] Tam janske Lazne, Pec pod Snezkou, Ramzova, Harra©hov. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy 0 Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Jeśli chodzi o południowych sąsiadów to polecam Oravską Leśną - mistrz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas1221 0 Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Sorry za off, ale czy może ktoś się orientuje jakie warunki panują w Korbielowie? Bo wybieram się tam w piątek, a na kamerkach za dużo nie widać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy 0 Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 www.gat.pl jakby co. warunki prawdopodobnie sa dobre. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas1221 0 Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 No wiem, wiem. Tylko podobno to co GAT pisze, mało ma wspólnego z prawdą. Chodziło mi bardziej, o to, czy ktoś był i mógłby mi powiedzieć jak naprawdę z tymi warunkami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy 0 Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Nie mieszkam jakoś strasznie daleko Korbielowa, prawda jest taka, że odwilż jest wielka. :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1990 0 Napisano 21 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 Byłem wczoraj w Korbielowie i było super: D Moje początki Zaskoczeniem dla mnie było to, że mało było ludzi no i to był dla mnie wielki + , bo nie obawiałem się tak bardzo, że kogoś zabije w sobote znowu jade więc jeżeli ktoś chce się zabrać to pisać: GG 8656660 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stenog 0 Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 Ostatni raz w Korbielowie byłem z 10 lat temu i aż wstyd powiedzieć, że byłem tam jeżdżąc jeszcze na boazerii =) Za to jutro zaraz po robocie zasuwam, bo podobno warunki miodne - dużo śniegu - podobno od 7 lat takich opadów nie było w tych okolicach. Zdam relację w pon / wtorek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus 0 Napisano 1 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 jak myslicie w ten weekend (6-7-8.03) będą jeszcze warunki w szczyrku? ;d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stenog 0 Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 jak myslicie w ten weekend (6-7-8.03) będą jeszcze warunki w szczyrku? ;d W sobotę jezdziłem w Korbielowie i wydaje mi się, że tam warunki będą. Za to w niedziele byłem w Szczyrku - płakać się chce, tyle śniegu sypało a na trasie wystaje trawa, kamienie a niektóre ścianki mają kolor brunatny od ilości gleby na powierzchni śniegu. Ratrak to maszyna służaca do zajmowania miejsca, a armatki śnieżne do wieszania ubrań... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus 0 Napisano 2 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 jak myslicie w ten weekend (6-7-8.03) będą jeszcze warunki w szczyrku? ;d W sobotę jezdziłem w Korbielowie i wydaje mi się, że tam warunki będą. Za to w niedziele byłem w Szczyrku - płakać się chce, tyle śniegu sypało a na trasie wystaje trawa, kamienie a niektóre ścianki mają kolor brunatny od ilości gleby na powierzchni śniegu. Ratrak to maszyna służaca do zajmowania miejsca, a armatki śnieżne do wieszania ubrań... w takim razie pojade gdzie indziej dzieki za info EDIT: hehe, nie byłem nigdzie w końcu z powodu mojej tzw. "ekipy", niestety bo inni znajomi byli w szczyrku i trasy ponoć ratrakowane 2 razy dziennie i od wczoraj (sobota, 7 marca) non stop opady śniegu. za tydzien ma być oziębienie i oby było, bo za tydzień na pewno już jadę w góry. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fkj 0 Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 Moim zdaniem najlepsza miejscówka to Słotwiny Arena w Krynicy-Zdroju a jeżeli chodzi o nocleg w Krynicy to mogę polecić Apartamenty Opal https://www.apartamentyopal.com/ w centrum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi