bercik 11 Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 Jaka waszym zdaniem jest najlepsza polska miejscówka ?? gdzie można fajnie pojeździć i nie tylko. Jak dla mnie to Szczyrk i Korbielów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 24 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2006 ja tak az za waile tych polskich miejscowek nie objezdizla m( tych takich wiekszych ). Ale Korbielow mi sie naprawde podoba, i mi wicej dos zczescia chyba nei potrzeba, no szkda tylko ze tam nie ma pajpa, to juz wsyztstko by bylo super Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 24 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2006 a pajpa z prawdziwego zdarzenia to chyba w ogóle w Polsce nie ma ja nic o takim porządnym halfpipie nie słyszałem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 24 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2006 no takiego z prawdziwego zdarzenia to nie ma, niestety, naweyzej jakies takie byle co nieprzygotowane ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2006 ano wąłsnie -amamy w Polsce w ogóle przystawke do profilowania pajpa? gdzieś czytałem to pzsnow uważa(uważał) że to sie przecież da łopatami zrobić:P za fess Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 21 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2006 na Julianach mają ale im sie używać nie chce o.O Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 21 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2006 na Julianach ten pajp to jedno wielkie gówno i nie przypuszczam aby w tym sezonie coś się zmieniło na lepsze. W Polsce to nie ma takiego porzadnego pajpa:/ i jak tu mysleć o medalach na olimpiadzie jak nie ma gdzie trenować najmłodszych? :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 23 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2006 ooo Bercik to ostantie zdanie to mi sie poodba , zgadzam sie z nim . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matman 0 Napisano 27 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2006 w kotlinie klockiej czy coś takiegpo jest half-pipe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 27 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2006 ale taki halfpipe z prawdziwego zdarzenia czy taki przygotwany raz na ruski rok ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_snow 0 Napisano 24 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Jak dla mnie to Szczyrk i Korbielów. zgodzę sie z tobą że Szczyrk i Korbielów jest super uprawiam freeride i uważam że te miejscówki się do tego nadają jak najbardziej :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 10 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2006 kiedys był pajp w szczawnicy ale było w nim więcej ziemi niż śniegu a co do miejscówek to moim zdaniem najfajniejsza jest na pilsku czyli w korbielowie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 10 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2006 a ja uwielbiam snowpark w zieleńcu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 10 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2006 a tam nie byłem jeszcze nigdy i tak szczerze mówiąc to nawet nie wiem gdzie dokładnie jest ten zieleniec:P może ktoś powiedzieć koło jakiej większej miejscówy to jest? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 10 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2006 to jest w kotlinie kłodzkiej na dolnym śląsku przy samej graciy z czechami, a większe miasto to właśnie kłodzk(o?) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wasabi71 0 Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 :grin: freeride w Rytrze- koryguje stok cieniasów plus "demony predkości na boazerii"-debile!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S(now)bastian 0 Napisano 5 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2006 Ja osobiście uwielbiam jeździć na Długiej Polanie w Nowym Targu, to jest mój ulubiony stok W zeszłym sezonie postawili tam jaki taki snowpark, się postarali heheh. A drugą taką miejscówką jest wyciąg w Zawoji tam jest dopiero idealnie;), ale żeby tam częściej jeździć muszę mieć prawko, to już za niedługo może w styczniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freestyle 0 Napisano 13 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2006 Ja tez lubie jezdzic na dlugiej polanie wtym ze Nowy Targ jest niedaleko mnie :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S(now)bastian 0 Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 Byłem dzisiaj pierwszy raz na desce... Niestety, nie skończyło to się dla niej za fajnie bo złapałem kilka większych kamyków podczas jazdy... po prostu warunki są fatalne... mało śniegu i tylko sztuczny powoduje ze gdy to wyratrakuja wywalają te kamyki na wierzch i nie da się jeździć... a po za tym jest strasznie zmorzony śnieg ... Chyba na prawdziwe warunki trzeba będzie jeszcze poczekać ... :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 31 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2006 Ja osobiście mam sentyment do Krynicy-tam rok temu miałem pierwszy raz w życiu deske przypiętą do nóg,i tam wczoraj zdobyłem pierwszych znajomych raiderów,oraz poczyniłem wielkie jak na mój poziom postępy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 3 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2007 Krynica owszem świetne miejsce, chodz moze wspomnien z tamtad nie mam najlepszych... ale respect dla tego miejsca. Wydaje mi sie, że teraz bedzie fajna jazda na Kotelnicy w Białce, bo maja tam otworzyć snowpark, a przeszkody z tego co widzialam to są kozackie :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enwuka 0 Napisano 4 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2007 a ma ktoś "doświadczenia" ze Szklarską Porębą ? chcę się tam wybrać w ferie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 4 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2007 Nie wiem,wiem tylko żeby nie polecać Jurasówki,niby blisko mnie,ale jednak ten sotk... :| Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enwuka 0 Napisano 8 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2007 a wierchomla ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 11 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2007 wierchomla ??? Eeeee to tylko zykly stok, zadnego snowaprku ani nic , to zadana miejscowka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi