rayzas 0 Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 Witam. Mam problem. Potrzebuję deseczki. Jestem pomiędzy początkującym a średniakiem ( jazda na krawędziach jako tako zaczna wychodzić) Do wboru mam takie deski Raven Gravy + ? Salomon Ivy + Baxler bx1 lub bx3 Salomon strobe + Baxler bx1 lub bx3 Salomon Storm + Dark King '12 Voelkl Spade/Dice/Stroke + ? Głównie chodzi mi o rozwój, czyli jazdę na krawędziach, fun, jakieś skoki etc. czyli AM/FS. A może coś innego polecacie ? 180 cm/ 100 kg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 27 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2011 Salomon Ivy to damska decha. Storm to ich jakis starszy model ale nadal dobry, na poczatek sie nada. Voelkl Dice, chyba, ze zalezy Ci na cenie to stroke pewnie taniej wychodzi. Dice bedzie najbardziej zaawansowany technologicznie, potem Stroke i Storm na rowni. Spade to freestylowka, a "Strobe" nie znam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi