kafka01 0 Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Witam. Zastanawiam się nad wiązaniami Forum Recon z 2012r i nad wiązaniami Burton Custom z 2011r. Cena nie gra roli. Wiązania burton wydają mi się bardziej solidniejsze, ale słyszałem że strasznie trzeszczą i są dosyć kruche, natomiast wiązania forum wydają się mniej solidne ale za to są miększe. Wiązań szukam pod freestyle. Proszę o opinię wiązań i pomoc w kupnie ponieważ mam spory dylemat które wybrać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madun 1 Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 Jeśli cena nie gra roli to fluxy :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kafka01 0 Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 jakie fluxy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 flux tt zapewneXD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kafka01 0 Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 z tym że cena nie gra roli to chodzi tylko między tymi wiązaniami, ponieważ znalazłem je po tej samej cenie,nie chodzi mi o podanie nowych wiązań, tylko o pomoc w wyborze między tymi dwoma ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 No to dylemat, akurat ja jestem przeciwnikiem burtona, chociaz w tym wypadku wybrałbym właśnie jego. Wiązania co roku praktycznie się nie zmieniają, za to ich cena przeciwnie:) Także w tym wypadku nie opłąca się jak dla mnie kupowac modleu na 2012 rok na narty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kafka01 0 Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 na początku też byłem za customami, ale podobno są łamliwe, no i nadal nie wiem które wybrać ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 Wez Customy. Jestem zwolennikiem Burtona, więc Burtona Ci polecam Forum Recon są dla mnie za bardzo amatorskie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kafka01 0 Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 Właśnie tak samo mi się wydaje Wgl w customach zastosowano więcej technologii i przynajmniej jakoś wyglądają, mam tylko nadzieje że nie okażą się łamliwe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2012 łamliwe czyli co? Łyzka peka? paski? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2012 szczerze to zależy od Twojego podejścia:) czy jesteś zwolennikiem Burtona czy nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi