Ven1125 0 Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Na wstępie chciałem się przywitać, Cześć wszystkim!! Mam problem, ponieważ kupiłem dziewczynie deskę Nitro Glide. Szukałem rozsądnej używki do 400 zł z wiązaniami przeznaczonej dla początkujących dziewczyn. I tutaj zaczynają się schody.. Desiwo jest w świetnym stanie (używana na jednym wyjeździe) wiązania też nitro, więc nie jakiś tandetny noname ale.. czy dziewczyna sobie poradzi. Gdzieś wyczytałem, że jakaś laska wygrała na tym modelu w 2002 roku zawody boardercross, dlatego boje się, że nie jest deską dla początkujących i może się nie sprawdzić. Jak sadze będzie to deska FR. A może mimo wszystko lepiej sprawdzi się do nauki taka niż męska (mniej wytaliowana). Co sądzicie ? Dane: dziewczyna początkująca ok. 160 wzrostu ok 50kg wagi. Deska 145 cm damska. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 jesli sport nie jest jej obcy to da rade Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 sądzę że nauczyć się da na wszystkim tyle potrzebne są chęci da rade Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio 0 Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Taa... a jak nie ma chęci to i na desce dla najbardziej początkujących się nie nauczy. trzeba tylko mieć troche silnej woli by nie zrazić się początkowymi, częstymi klapnięciami na cztery litery :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mic 0 Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 ...na RĘKĘ, to grozi bolesną kontuzją Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ven1125 0 Napisano 20 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Hehe no w tamtym sezonie po 2 godzinach jazdy ręka w gipsie była ;] ale chęci jej pozostały więc mam nadzieje, że będzie ok To też moja wina bo moja nauka była zbyt agresywna i bez podstaw. W każdym razie dzięki za pokrzepienie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi