mcone1 1 Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 czy ktoś z okolic 3miasta może polecić jakąś dobrą i tanią wypożyczalnię sprzętu? interesuje mnie wynajem zarówno deski jak i nart. no i jeżeli już się znajdzie ktoś na tyle uprzejmy z okolic 3city aby polecić jakąś wypożyczalnie bagażników dachowych na sprzęt?????????? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 nie lepiej kupić sprzęt? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alic-ja 0 Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 nie lepiej kupić sprzęt? Wiesz, nie wszystkich stać na sprzęt, a może ktoś będzie 1 raz na desce jeździł, lub na nartach. :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Można zatem kupić sprzęt, ale nie drogi cacko, tylko jakiś tańszy i też się opłaca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 19 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 już po sprawie powiem tak że kupno sprzętu dla osoby która ma mieć to po raz pierwszy na nogach to bezsens bo jeżeli nie przypasuje to będzie żal wydanych $$$... a odpowiadając na swoje własne pytanie TAK jest tania i dobra wypożyczalnia sprzętu na tyłąch AWF'u ale mają tylko narty można także wypożyczyć w intersporcie na wzgórzu ale nie ma możliwości negocjacji i sprzęt mają skatowany jakby służył jako jakaś ściana do crushtestów ale tanio... a co do bagażnika dachowego to wrzeszcz nazwy nie pamiętam zapomniałem dodać że dobry sprzęt (w całości burton) jest do wypożyczenia w abcsurf.pl na wzgórzu ale w cenach "wyższych" i w razie problemu (który się zdarzył bo od ślizgu odkleiła się i podwinęła jego część) można się dogadać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskar42424 0 Napisano 28 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2020 Skoro mowa o wypożyczalniach to może wiecie gdzie jest porządny szczecin lotnisko wynajem samochodów ? W interencie nie mogę znaleźć informacji, więc może pomożecie w tej kwestii? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcelian1838 0 Napisano 30 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2020 A ja nie mam pojęcia gdzie znajduje się szczecin lotnisko wynajem aut. Może ktoś z Was powie mi skąd można i warto wypożyczyć samochód? Będę naprawdę wdzięczny za pomoc w tej kwestii. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janke 0 Napisano 30 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2020 Witam forumowiczów, czy korzystał ktoś z wypożyczalnia sprzętu turystycznego kraków Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi