ledew 1 Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Informujemy, że w najbliższy weekend planowane jest uruchomienie wyciągów talerzykowych Mieszko przy Kościele Św. Anny, wyciągu talerzykowego Bartuś. Ruszy także 6 osobowa kolej linowa Winterpol. W dniu dzisiejszym obfite opady śniegu sprawiły, że na stokach zalega już 20-30 cm naturalnego śniegu. Dodatkowo stoki dośnieżane są sztucznym śniegiem z armatek. Na tych stokach pokrywa śnieżna jest większa. Informacje o uruchomieniu kolejnych wyciągów będziemy podawać w serwisie Zieleniec.pl na bieżąco. Ktoś się wybiera? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffilipp16 0 Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Możliwe że będę jechał z mamą ale czekam na przyjście deski a są tam trasy dla początkujących ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ledew 1 Napisano 10 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 Możliwe że będę jechał z mamą ale czekam na przyjście deski a są tam trasy dla początkujących ?? Sorry za późne odpisanie, ale wcześniej nie miałem jak. Są, są Oblookaj mapke: http://zieleniec.pl/mapa2.php Ja będę na pewno jutro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhistell 0 Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 trochę odkopie temat: Byliście tam? Jak stoki? Fajnie się tam jeździ? Warto? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emejziNG~ 0 Napisano 10 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 powiem Ci że nawet fajnie. Stoki fajnie przygotowane, zależy też od dnia i śniegu. Według mnie trochę za krótkie trasy, ale da się najeździć :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał Owsianka 0 Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Na początki zabawy jest ok, jak już trochę się jeździ to stagnacja. (wiem, że temat odkopuje ale może komuś się przyda taka informacja;)) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aslana 0 Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Bardoz lubięZieleniec taki sentyment Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardinas 0 Napisano 29 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2023 myślę, że muszę spróbować tam pojechać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi