ADM 1 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Bandany niestety mnie zawiodły,gdyż pod wpływem mojego oddechu stawały się wilgotne,po czym zamarzały i przestało być miło. Trudno. Moją uwagę ostatnio przykuły airhole,wydają się rozwiązaniem idealnym,niestety... te które widziałem na necie kosztują po 80-90 zł. Czy to jest warte takiej ceny do jazdy po Karpatach? Ew. macie pomysły na jakieś jeszcze zamienniki chroniące twarz? Skóra białego niedźwiedzia,albo coś w tym rodzaju? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Też ostatnio zastanawiam się nad zakupem bandany i wlasnie myslalem nad Airholem albo Wolfacem, fakt sa dosc drogie ale mysle, ze warte swojej ceny Tez chetnie poslucham opinii kogos kto w czyms takim smiga. Jak nie bandana to moze po prostu kominiarka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zioom31 0 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Ja jeżdżę w zwykłej kominiarce z 20zł i nie jest najgorzej... :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Ha też zastanawiam sie nad kupnem Airhola , bo moja zwykła bandana nie sprawdziła egzaminu , wiec czekam również opinie użytkowników Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 dakiny kosztuja po 90-120zl tyle, ze one sa dosc grube, nie wiem jak airhole, bo nie mialem tego w reku. Ja smigam w szaliku, chyba bez kominiarki... nie pamietam ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 aż tak wymarzacie że wam to potrzebne??? ja mam kołnierz kurtki i jest ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 matzel - szalika ciężko gdzieś upchać,a jak zwisa to trochę nieporęcznie ;p A co do tych dakinów,to co mam wpisać w google żeby to znaleźć? Wybaczcie brak myślenia,ale dopiero z treningu wróciłem mcone1- no jak śnieg pada i jadę ze spora prędkością to trochę mi przeszkadza brak osłony na ryjek A z tym airholem to kurde... kosztują prawie tyle co moje rękawice z burtona z porządnymi wzmocnieniami,czyli rzecz potrzebna i warta swoich pieniędzy,a chusta z dziurą? Co myślicie o home-madzie,czyli bandanie z wyciętym nożyczkami otworem na noc i usta? ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 http://supersklep.pl/i91857-bandana-dakine-wi-11-desperado-black-pinstripe wpisalem "dakine bandana" i po 30s szukania znalazlem na przyklad to bede jutro w pracy to o ile nie zapomne, spisze i napisze dokladne nazwy modeli. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Hm... mi na googlach dawało inne wyniki bo wpisywałem samo Dakine... dobra,nie ważne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Maski Airhole warte są swojej ceny. Wygodne zapinanie na rzep, oddychający materiał, od wewnętrznej strony na polarze no i ta dziurka która znacznie ułatwia oddychanie. Maska ładnie przylega do twarzy i zakrywa nam również uszy. Pod kask super sprawa, no i pod czapke rowniez. Ja polecam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 A maska neoprenowa? Nie wiem jak się sprawdza, wiem tylko, że coś takiego jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 No cenowo na +,a jakościowo? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi