ziomekm 0 Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 Siema :mrgreen: zainwestowałem ostatnio w Chuckbuddies i muszę przyznać, że to wciągająca zabawka czekam na śnieg, bo chyba najlepszy będzie do katania, ale narazie muszę latać na rampach Macie jakieś pomysły na kozackie skocznie? Może już ktoś to ma? Jaki materiał będzie najlepszy do robienia ramp? Peace ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Wygląda fajnie,ale mógłbym za to dać 20 zł,nie 80 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 no fajny bajer ale zdecydowanie za drogi, poza tym samemu trzeba skocznie robic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 jeżeli się poważnie w to zangazujesz to jest fajna zabawa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 dla mnie robienie skoczni byloby najlepszym elementem tej zabawy a sam ludzik jest wart 20zl, a nie 80 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 a nie znalazłbyś nic do wykorzystania z dodatków do fingerboardów? miałem kiedyś i rampe i schody i murki i poręcze i masę masę innych pierdół i sądzę że coś byś pewnie dobrał. A co do materiału do wykonania to sądzę że trochę dykty i jakiegoś śliskiego obicia np. plakatem albo czymś podobnym na stelażu z listwy i będzie grać i huczeć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi