bobo1234 0 Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Siema mam pytanie która z tych dwóch desek jest lepsza http://allegro.pl/salomon-salvatore-sanchez-rocker-151cm-10-fs-jibb-i1953465662.html czy http://allegro.pl/atomic-pivot-2011-freestyle-park-street-159cm-50-i1967658492.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mibo55 0 Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 1 i 2 firma bardziej narty Chodz lipy nie robia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobo1234 0 Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 No wiem ale chciałbym wiedzieć które lepsze. Ja mam bardziej zaufanie do SALOMONA. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zioom31 0 Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Z tym, że Salomon "bardziej narty" nie mogę się zgodzić... a najwięcej o tym powiedzieć może matzel :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 1 i 2 firma bardziej narty brednie Co do desek, decha Salomona to taka podstawowa freestylowka, jibowka, fajna do wyginania, slizgania sie, idealna deska do zajechania w parku czy na street'cie. O pivocie nie wiem za wiele, ale domyslam sie, ze to tez ich jakas podstawowa freestylowka. Tyle, ze bedzie twardsza. Chce powiedziec, że Salomon jest cichym rewolucjonistą na rynku, a wszelkie laury zgarnia np Burton np. Salomon Sick Stick czy ich wiązania Relay Pro. Pomijam, że robią jedne z najlepszych, albo i najlepsze buty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Salomon robi bardzo dobre deski , ja miałem okazjie sprawdzić Salvatora i mogę naprawde polecić. Deska spisała się i w parku i w jezdzie po stoku a tej drugiej wogole nie znam .. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobo1234 0 Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 A czy SALOMON się też na puchu ? Jeszcze mam takie pytanko czy wiązania przy tym kształcie deski bedą mniej więcej w takiej samej odległości od nosa tak jak do taila. Nie wiem jak się wysłowić więc narysowałem prosty rysunek w paincie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 salomon to Twin czyli jest idealnie symetryczna. Musze coś dodawać ? A jak sobie ustawisz wiązania na insertach to Twoja sprawa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kudlaty15 0 Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 W 100% mogę Ci polecić Salomona.Sam ma tą deskę ale z 2011roku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi