cichy 0 Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Strugał ktoś w żółtych gaciach? uciażliwe w czyszczeniu? czesto sie brudza? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zioom31 0 Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Ja w tym sezonie będę, więc mam nadzieję, że nie. Zresztą to też zależy jak i gdzie jeździsz... :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 29 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 żółty poddadny na zabrudzenia , ale jak będziesz uważał to wiadomo , że jest to do uniknięcia a co do czyszczenia to u mnie wszystkie zabrudzenia schodziły bez problemu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Ja smigam w jasnozielonych a teraz kupilem wlasnie oczodupne zolte na stoku nie zdazylo mi sie ich wybrudzic, za to przy probach fs juz tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy 0 Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 a co polecacie do czyszczenia takich kalesonow? u mnie tez wlatuja na 100% żółte, dlatego pytam:) pozdro ps. cos, ktos, kiedys w oneillach smigał? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 30 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 W spodnie o'neil nie używałem , ale mam kurtke tej firmy i spisuje sie bardzo dobrze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi