mibo55 0 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Siema . Mam deskę dobrej firmy , świetnie mi się na niej jedź ale szata graficzna mi się nie podoba a sezon już tuz tuz Mam zioma znajomka co ma firme reklamowa I zaproponował mi ze mi obklei ja cala z góry Ale niestety nie mogę znaleźć żadnej konkretnej szaty w dobrej jakości jakiegoś fajnego jpg może znacie jakieś strony , jpg , link....itp A i próbował ktoś już tak obklejać ??? pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 nie mam pojecia, co Ci sie podoba, a co nie. Fantasy? Motoryzacja? Impreza? Tribale? Co do sposobu, nie wiem jak za bardzo wyglada to oklejanie, jaki to klej czy material. Osobiscie moge Ci powiedziec, ze po malowaniu aerografem nic (oprocz uszkodzen mechanicnzych) grafiki nie zajedzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Ja spotkalem się z przypadkiem , gdzie cała deska była malowana w swój wzór , a o obklejeniu , oprócz naklejek nie słyszałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 zrób sobie stickerbomba ;D coś takiego http://allegro.pl/stickerbomb-naklejki-na-metry-0-65m-2-wlepy-pl-i1964758878.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 ostatni pomysl na obklejenie zdecydowanie najlepszy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ajcia 0 Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Stickerbomb jest świetnym pomysłem, sama myślałam o przyozdobieniu mojej starej deski, ale zastanawiam się jakiej folii do tego szukać, monomerycznej czy wylewanej ( http://allegro.pl/folia-stickerbomb-cult-100x50cm-folia-wylewana-i1947490099.html ), bo obawiam się że zwykła monomeryczna na śnieg może się średnio nadawać, choć nie jestem pewna jak to działa Dostałam kilka naklejek na deskę od znajomego w tamtym roku i część z nich nawet się jakoś trzyma, ale niestety niektóre zaczęły się niszczyć po niedługim czasie.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mibo55 0 Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 stickerbomba tak srednio mi podoba Czyli nie macie jakies linkow do zdjec ladnej jakosci ;/ matzel nie mam jakies tak czapy ze cos mnie intersuje musi mi sie tylko podobac ale mimo wszytko dzieki jak zrobie wrzuce fote Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 30 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Zależy jaki masz gust i co chcesz tam zobaczyć. Raczej ciężko byloby znaleźć coś w rzeczywiscie dobrej jakosci, ale możesz wymyślić prosty wzór geometryczny i tym zadziałać. Czasem takie minimalistyczne podejscie lepiej wygląda niż jakieś wyszukane grafiki ; ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi