noisysomeone 0 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Witam, Kupiłem buty Burton Invader. Buty miękkie. Zmierzyłem długość stopy pomiędzy dwiema książkami i na tej podstawie zamówiłem buty. Mierząc pierwszy raz czułem tylko mocne opakowanie. Nic nie bolało, ale buty były mocno spasowane. Wczoraj pierwszy raz w nich śmigałem i po 4h miałem obolałe stopy. Głównie palce z przodu i małe z boku. Pytanie czy już się zacząć martwić czy jeszcze poczekać, aż się rozbiją? Jarek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 jeszcze poczekac. 15h jazdy to minimum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 dokladnie, po jednym wypadzie jeszcze sie nie rozbija Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Buty trochę czasu potrzebują , aż sie rozbiją , sam wiem po moim doświadczeniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noisysomeone 0 Napisano 28 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Matzel, napisz coś więcej:)? Andersen jak było w Twoim przypadku? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 zeby zaczac sie martwic, potrzeba minimum 15h jazdy dla mnie to zazwyczaj dwa dni przez pierwszy tydzien rozbijaja sie najbardziej, potem juz coraz wolniej. Szczegolnie te miekkie buty (no i burtonowe wkladki) szybko sie rozbija Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 W moim przypadku było tak , że gdy kupiłem buty to cisneły. W pierwszych 2-3 dniach jazda nie sprawiała przyjemności i odczuwałem dyskomfort. Natomiast w 7-8 dniu buty sie rozbijły , ułozyły do stopy i elegancko śmiagało się po stokach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noisysomeone 0 Napisano 29 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Dzięki. Pozostaje mi tylko śmigać i czekać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi