Ajcia 0 Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Interesuje mnie czy ktoś może słyszał coś/miał styczność z marką Gravity. Wiem tylko tyle że jest czeska, żadnych opinii w internecie nie mogłam się doszukać. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informację, czy jest ona w ogóle warta uwagi, bo ich cena jest dość niska, w sam raz na mój budżet Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 tyle co widzialem na zdjeciach a konkretnie co cie interesuje? moze link ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 ja szczerze nie kojarze ale tak jak mowi matzel podaj linka moze ktos akurat bedzie wiedzial Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Czeska marka, deski robione w Chinach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 niewiele firm robi gdzie indziej niz w chinach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ajcia 0 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 http://www.winterland.pl/index.php?d=203 tu znalazłam coś o tych deskach, a o tą konkretnie deskę mi chodzi: http://www.winterland.pl/index.php?p=1660&o=kolekcja_2009-10_gravity_deska_all_electra_144_2010, wiem że model dość stary, ale nie szukam jakiejś rakiety Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Wiele firm robi w Europie swoje najwyższe modele. GST, Elan, Nobile, to europejskie fabryki, ale drogie, stąd niewiele firm tu robi deski. W Chinach powstają głównie niższe modele wielu firm, a w Austrii te wyższe. Przykład to np. Burton, Technine, Nitro czy F2, Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 bez szału, ale pieniadze, tez nie wielkie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi