matys 0 Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Witam chcę kupić nową deskę i chciałbym się Was poradzić Deska ma służyć do freestylu, ale równie dobrze musi sobie radzić na stoku z tyczkami: zastanawiam się nad: http://www.decathlon.com.pl/PL/zestaw-district-wi-z-battle-201814562/# co o Tym sądzicie o tej desce i wiązaniach czy Rossignol da rade? Jeśli macie własne propozycje desek i wiązań,również piszcie. matys. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zioom31 0 Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Ogólnie deski Rossiego sobie odpuść. W tej cenie jeśli FS to tradycyjnie Sapient Evolution: http://allegro.pl/nowy-sapient-evolution-153cm-zwyciezca-testow-i1932018444.html + wiązanka Raven s600 lub s700. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 nie istnieje deska na tyczki i fs i nie sadze, by wymyslono taka w przeciagu 10 lat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matys 0 Napisano 25 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Nie no jasne, że nie istnieje taka deska.. Chodziło mi o to bym mógł zacząć skakać ale też normalnie pojeździć, tyle tylko żeby zbytnio nie hamowała decha, jak typowa freestajlówka:) fr/fs z przewagą fr Jeśli moglibyście np na supersklepie, bądź allegro skleić jakiś zestawik tak do 1500 zł był bym mega wdzięczny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 To Ty powinieneś wrzucić linki, a my oceniamy. Wydaje mi się, że coś AM/FS byłoby dla Ciebie ok. Poszukaj: Pathron (np. FS), Technine (np. Nine, MFMxsound), K2 (np. Raygun), Nitro (Prime), Voelkl (Spade). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matys 0 Napisano 26 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 OK w takim razie co sądzicie o zestawie przy moich 68 kg /182 cm deska: Ride Machete 158 wiązania Revolt L Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 158 na 68kg to za dużo. Nie dociśniesz krawędzi odpowiednio. raczej patrz na 154-155. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matys 0 Napisano 26 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 a jak oceniasz samą deskę i wiązania jeśli chodzi o model? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 Wiązania bardzo lekkie, fajne, deska również. Dopytaj się tylko, jak wygląda sprawa respektowania gwarancji, bo zmienił się dystrybutor Ride w Polsce i sprawa gwarancji może nie być taka jasna, a przede wszystkim może (choć nie musi) pojawić się problem z częściami do wiązań z poprzednich sezonów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matys 0 Napisano 27 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Zestaw z zaprzyjaźnionego sklepu co do gwarancji to 2 lata daje Ride. Jeśli chodzi o części myślę, że nie powinno być problemu Teraz pytanie wiązania z podstawką i "pedałem gazu" czy przy moim rozmiarze buta 43 i 2 cm wychodzącym bucie poza krawędź deski nie będzie problemu? :roll: [ Dodano: |28 Lis 2011|, o 19:21 ] ponawiam pytanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi