ledew 1 Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Na pewno by było coś na stronie gdyby otwierali, ale to że informacje pogodowe uruchomili to dobry znak jeszcze zgarne w szkole znajomego i zapytam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sabat 0 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Odświeżam wątek. Już styczeń, zatem warunki się zupełnie zmieniły. Chopok, Livigno i Solden już działają pełną parą. W Polsce w grę wchodzi tylko sztuczny śnieg, którego jakość pozostawia wiele do życzenia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 wszedzie jest sztuczny snieg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 z mojej wyprawy powiem że stubai i okolice innsbrucka są jak najbardziej działające Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 W Polsce w grę wchodzi tylko sztuczny śnieg, którego jakość pozostawia wiele do życzenia. nie o końca sie zgodzę. Ostatnie 3 dni spędziłem w Krynicy i dosypało świeżego śniegu, waruneczki zrobiły się naprawde dobre, dzis na jaworzynie było aż za dużo świeżego śniegu ... Krynica jak najbardziej godna polecenia w najbliższych dniach... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mic 0 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 krynica jade tam na 3 tygodnie ale to dopiero pod koniec miesiaca. Jak cos dajcie znac wczesniej to moznaby sie spotkac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robcichy 0 Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 a możesz mi napisać jak się deska sprawuje, bo właśnie taka mi wpadła w oko? rcichor@wp.pl Powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mic 0 Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 do kogo to pytanie? jeśli do mnie to Ci niestety nie odpowiem. Jeszcze jej nie miałem okazji wypróbować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robcichy 0 Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Ok rozumiem. Ale jak gdzieś pojeździsz i będziesz pamiętał to napisz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mic 0 Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 spoko, ale zima nas nie rozpieszcza, wiec nie wiem kiedy to nastapi Wszystkie stoki nieczynne, a w gory nie mam teraz możliwości jechac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Nie wiem,czy ktoś pisał,ale Kokuszka jest czynna i w dobrym stanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sabat 0 Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Ooo czyli jest nadzieja Na fajny weekend. Co nie zmienia faktu, że no... sztuczny śnieg na Jaworzynie a sztuczny śnieg w Livigno są nie do porównania... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 12 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2012 no lepiej jak jest naśnieżany sztucznie i można sobie poszaleć, niż brak śniegu:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mic987 0 Napisano 12 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2012 W Bieszczadach sa czynne stoki zapraszam:P jak juz 2tygodnie smigam :D:D:D dokladniej to na tym : www.ustrzyki-narty.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 12 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2012 W okolicy miejscowości Sokolec znajduje się kilkanaście wyciągów narciarskich gwarantujących jazdę na łatwych i nieco trudniejszych stokach i jeszcze to dodaję: http://katowice.naszemiasto.pl/artykul/1215039,zobacz-ktore-wyciagi-narciarskie-sa-juz-czynne-w-szczyrku,id,t.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sabat 0 Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Ja może jestem już niereformowalna ale ferie bez wyjazdu zagranicznego to nie ferie. W Polsce wszystko fajne ale nie dłużej niż weekend. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 no i w Polsce troszkę się już nudzą, a ferie można przeżyć za granicą tylko trzeba mieć też kasę choć w Alpy bym się wybrała Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi