ledew 1 Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 Ja też może bym postarał się coś zrobić Jakieś decyzje odnośnie tego konkursu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 co powiecie od 1 stycznia na rozpoczęcie konkursu??? zasada do 3 prac wysłanych na maila albo jako foto na forum, czas składania prac do końca stycznia, głosowanie jako wyłonienie zwycięzców, na zachętę może jakiś bonik do proboardera albo koszulki czy cuś... :PP to do pogadania z bercikiem??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ledew 1 Napisano 10 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 co powiecie od 1 stycznia na rozpoczęcie konkursu??? zasada do 3 prac wysłanych na maila albo jako foto na forum, czas składania prac do końca stycznia, głosowanie jako wyłonienie zwycięzców, na zachętę może jakiś bonik do proboardera albo koszulki czy cuś... :PP to do pogadania z bercikiem??? Jestem za Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 19 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Moi drodzy! Wiemy już co będzie główną nagrodą w konkursie na nową forumową wlepkę! Padła oferta limitowanej bluzy z kapturem z logo KISS MY TAIL!!! a więc jest o co walczyć mam nadzieję że pomysły już wam uderzają do głowy! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Dokładnie, dla zwycięzcy będzie bluza KISS MY TAIL - kolor szary, spora dawka nowej wlepki, najnowsza produkcja NITRO na DVD (What Goes Up Mustc Come Down) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 20 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 a więc kumulacja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trombel 0 Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 ciekawa opcja. Może coś wykonam na konkurs :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mic 0 Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 ja dopiero po świętach będę miał urlop to też może nad czymś pomyślę. Póki co gnije w pracy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 21 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 mam podobnie tylko że właśnie w pracy mam pełno pomysłów bo nie mam nic onnego do roboty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mic 0 Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Jakbyś robil 12 to byś wiedzial co czuje, po nocce odsypiam i znowu... na szczescie przymuja jeszcze jedna osobe, to bedzie troche luzu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 btw. Jaki format i wykonanie pracy? grafika na tablecie? olowek/farby/aerograf i fotka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 22 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 wcześniej było podane że każdy rodzaj zarówno w "paincie" jak i na kartce może nie tyle fotka co najlepiej byłoby zeskanować pracę, no chyba że jest takich rozmiarów że jest to niewykonalne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafell 0 Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 od siebie też dam coś na konkurs ;d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 no to od kiedy można coś wrzucać?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 proponuję już Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 ktos wazny się może wypowie??XD (bez obrazy mcone-fajna decha apropoXD) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 a owszem dobrze daje radę właśnie dziś wróciłem z testu na parkach Austriackich:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi