olomos 0 Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Wiem, że temat tej deski był poruszany ale w większości starszych modeli, ma być to moja pierwsza deska FS, zwłaszcza do tricków na flatcie dlatego szukam z małym flexem. Mam okazję dorwać ją nową za 600zł. Jeżdżę już 4 sezony w tamtym roku pierwszy raz do parku wjechałem i złapałem straszną zajawkę, więc w tym nie chce z niego wychodzić myślicie, że to dobry wybór? pozdrawiam :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 ja do desek Ravena nie mam przekonania, ale podobno teraz robia juz calkiem niezle blaty, a przede wszystkim maja bardzo dobre ceny w stosunku do tego co oferuja. Z tego co sobie przypominam to dobra Fs deska, fajnie wypadla w testach. Ekspertem od ravena jest marcyp wiec moze on powie cos wiecej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olomos 0 Napisano 17 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Teraz jeszcze zastanawiam się nad Burton Blunt 156W za 700zł z 2008, co sądzicie? Tak żebyście wiedzieli jakie mniej więcej mam umiejętności :mrgreen: Proszę się nie śmiać to był mój pierwszy raz w życiu na snowparku proszę o wyrozumiałość :oops: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 masz dosc powazny "uszczerbek" jesli chodzi o styl jazdy - nizej na nogach, ugnij kolana. Jesli masz z tym problem, przestaw lyzki dosc mocno i asymetrycznie (przednia bardziej) - nigdy, ale to nigdy (oprocz kopnego sniegu i niektórych trickow) nie przenosimy ciezaru ciala na tylnia noge, Ty na niej jezdzisz prawie przez cały film Blunt bedzie ok, choc nie wiem czy ten wide to dobry pomysl Tyle ode mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olomos 0 Napisano 18 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 wide bo mam 47nr buta, to mój pierwszy raz więc się bałem strasznie :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 mam pytanie do Ciebie z trochę innej beczki:D gdzie dokładnie był ten park??? bo się wybieram w tym roku do austrii i nie wiem czy może nie w to miejsce:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olomos 0 Napisano 19 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 Panowie co powiecie na Deski: Technine Re-enforcer 155 - http://www.emeraldstore.pl/product_info.php?products_id=434 Rome Garage Rocker 2011 - http://proboarder.pl/p/1/306/rome-garage-rocker-2011-deski.html Adapt Icon 155 - http://www.emeraldstore.pl/product_info.php?manufacturers_id=14&products_id=820 Która się najbardziej nadaję na pierwszą w park i trochę na stok? Zależy mi na flat lub reverse camber. 155cm i dość szerokiej talii 45,5nr. buta. Macie może jakieś inne propozycje? tak do 800zł ok? Pozdrawiam :wink: [ Dodano: |7 Gru 2011|, o 17:50 ] panowie żyjecie? [ Dodano: |24 Gru 2011|, o 00:43 ] kupiłem Technine Re-enforcer więc temat do zamknięcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi